Phone: - Email:

Yoga, Pilates og Meditasjon

Vi har Yoga myk og rolig, meditasjon og pilates på timeplanen.
Alle våre gruppetimer er inkludert i medlemskapet for deg som er medlem, men om du ønsker å bare delta på våre lysegrå timer kan du betale en pris på kr. 290,- pr. måned. Da har du ingen tilgang til de andre gruppetimene eller studio, men dette er et tilbud for deg som bare vil gå på yoga, meditasjon og pilates.

Yoga myk og rolig er en time som passer for alle. Timen er uten krevende eller utholdende posisjoner. –Så om du har vært mye på yoga kan du bruke denne timen til å koble av og fokusere på det indre, isteden for å skulle ha fysiske utfordringer.  

Det er vanlig å føle seg stiv og støl i kroppen, det spiller ingen rolle hvor myk du er, det har ingenting å si på de øvelsene vi har igjennom timen. Den passer da også utmerket for menn.

På timen Yoga myk og rolig har vi dempet belysning.
Vi har puter til å sitte på, eller for å avlaste knær i øvelser som er på alle fire, pledd til avspenning og yogamatter på senteret.
Ta på behagelig tøy og kanskje en varm overdel til avspenningen.
Timen er på yogamatter og uten sko.

 

Pilates er en time hvor du merker raskt fremgang etter å ha deltatt noen ganger. Det vil si at timen føles lettere når du er nybegynner og tyngre etter at du har vært med noen ganger. Derfor er det en veldig fin time å starte med om du er helt ny.
Etter hvert begynner øvelsene å sette seg i kroppen og du kan elske det.
Timen er på yogamatter og uten sko.

 

Meditasjon er en time hvor vi kun fokuserer på avspenning og øver på å slappe av.
Dette er også noe du bør trene på for å bli bedre til. -Å slappe av.
Vi starter timen sittende på puter, men du kan når som helst legge deg ned.. Om du ønsker så kan du ligge hele timen. Her er det viktig å bare ha det så behagelig som mulig.
Vi har dempet belysning og rolig musikk. Ta på behagelig og varmt tøy og ha på under hele timen. Spesielt om du har trent først, så kan det være lurt å ta på noen varme plagg. Raggsokker og hettegenser for eksempel.