gymbox Fr.stad (i sentrum) flytter 1. desember – nytt tilbud

cronômetro (1)Det siste året har bruken av senteret vært begrenset grunnet støyproblematikk i selve bygget. Vi har ikke kunnet ha de gruppetimene vi ville ha, verken i salen eller i spinningavdelingen. Dette er meget beklagelig.

Siden konseptet vårt er såpass redusert, så ser vi ingen annen løsning enn å flytte hele gymet ned til gymbox på Ørebekk. Gårdeier klarer ikke å tilpasse lokalene i Farmanns gate 16, slik at det kan brukes 100% av et treningssenter. Og det er trist.

Vi vil overføre alle medlemmene til gymbox Ørebekk og samtidig tilby gratis trening i desember 2014 og januar 2015. Alle som blir med over til Ørebekk vil også få en treningsbag, T-shirt og nytt adgangskort!

Det er fint om de som ikke ønsker å bli med over til gymbox Ørebekk sier ifra i resepsjonen eller sender en mail til info@gymbox.no.

Siste treningsdag vil være 30.11.14.

Tusen takk så langt og håper vi kan fortsette det flotte samarbeidet på Ørebekk:)

NB! Vi har nå inngått avtale med Spenst Brygga her i sentrum.
Dvs. at de som ikke ønsker å bli med over til gymbox Ørebekk, får tilbud om å trene på Spenst!
Månedspris kr 399,- (12 måneders binding)
Adm gebyr på kr 299,- (for nytt adgangskort)

(Man oppretter ny avtalegiro hos Spenst, men beholder avtalegirotrekket hos gymbox da Spenst/gymbox deler på denne prisen)
Hvis man ønsker det kan man teste ut Spenst i november for kr 150,-.

Skriv deg på liste i resepsjonen eller send en mail info@gymbox.no om du er interessert i tilbudet. Det vil da bli mulighet til å kunne trene både på gymbox Ørebekk (du får adgangskort på Ørebekk) og Spenst Brygga.
Gymbox håper selvsagt at vi ser deg på Ørebekk.