Gymbox tilbyr nå Friskvernsmassasje

IMG_0646
Hva er Friskvernsmassasje?
Det er en klassisk svensk massasje med hovedfokus på forebyggende helse.
Gjennom knaing, glidninger og trykk løser massasjen opp spenninger i hele kroppen og gir en behagelig og skjønn avslapning. Regelmessig massasje fjerner tretthet og smerte i skuldre, rygg og nakke. Du føler deg roligere, mykere og mer bevegelig.

Litt info om vår massør:
Hei, mitt navn er Anahita Talebi og jeg har lest Friskvernsmassasje ved Axelssons body school of art i Oslo i 2014. Jag er fullt utdannet som friskvernskonsulent i juni 2015, da kan jeg tilby flere tjenester innom området friskvern, men fram til da så er mitt fokus på friskvernsmassasje.

Klassisk massasje – den mest benyttede massasjemetoden, også kalt svensk massasje. Fokus på blant annet skuldre, armer, nakke og rygg. Man behandler også, bein, sete, mage, hode og ansikt. Massasjebehandlingen benyttes forebyggende og som behandling.

Under mine behandlinger så er det veldig viktig å se hvor ifra skaden kommer, slik at jeg kan jobbe best mulig utifra det, eller vite hva nytten med behandlingen er for akkurat deg. Dette for at Du skal få den opplevelsen som er ment/til nytte for deg. Alle mine klienter får en oppfølging slik at vi kan se utviklingen. Gjennom å få en forebyggende massasje i kombinasjon med trening og rett kosthold, så kommer du til å merke mindre stress, sykemeldinger og i steden få mer glede og styrke i hverdagen din.
Jeg har taushetsplikt.

Så kom innom eller ring og ta en prat for å se hva ditt behov er.

Hilsen Anahita
Tlf: 967 57 286

Tilbud til de 30 første (60 min) kr 350,-

PRISER:

60 min behandling – kr 580,-
Gymbox medlemmer – kr 480,-
30 min behandling – kr 299,-

Klippekort
5 ganger kr 2500,-
Gymbox medlemmer – kr 2000,-